Schuttingen van Schijndel
Schuttingen plaatsen meer dan
20 jaar ervaring!

Al onze schuttingen worden geplaatst door ervaren schuttingbouwers.

Bel ons

Zoekt u een ervaren schuttingbouwer in Amsterdam? Leest u dan eens verder

Onze schuttingbouwers hebben een jarenlange ervaring in schuttingbouw, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw schutting op de juiste wijze wordt geplaatst. Afhankelijk van uw persoonlijke smaak en stijl zorgen wij ervoor dat uw omheining geheel naar wens wordt geplaatst. Om een schutting goed te plaatsen spelen de staanders een hele belangrijke rol. Als versteviging kunt u onder andere kiezen uit houten of betonnen palen.

Bel: 0493 382588Contactformulier

Kwaliteit tegen een goedkope prijs


Een ervaren schuttingbouwer houdt rekening met ieder detail en omstandigheid. Bijvoorbeeld wanneer u uw schutting langs een pad laat plaatsen, is de kans groot dat er iemand even tegenaan leunt of er een fiets tegenaan zet. Een schutting zonder goede versteviging zal dan al snel scheef gaan staan. Stevige palen zijn dan zeker een eerste vereiste.


Wanneer de jaren verstrijken kunnen weersinvloeden zorgen voor een bepaalde slijtage aan uw schutting. Vooral korte rukwinden kunnen uw schutting flink laten bewegen. Deze krachten worden door de schutting opgevangen en zo zal er steeds iets meer speling ontstaan rondom een paalpunt in de grond. Een belangrijk punt waar onze schuttingsbouwers veel aandacht aan besteden. Waarom? Omdat voor onze klanten alleen het beste goed genoeg is. Daarom bieden wij u kwaliteit tegen een goede prijs. Ons werkgebied strekt zich uit over een groot aantal regio’s zoals:

  • Breda
  • Nijmegen
  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Utrecht
  • Almere
  • Groningen

Ervaren schuttingbouwers


Als specialist in schuttingen bieden wij u een ruime keuze: hout, combinatie van hout en beton of uitsluitend beton met of zonder poort. Een aantal voorbeelden staan opgesteld in onze showroom in Someren, dichtbij Eindhoven en Tilburg. Wij leveren onder andere aan particulieren, de woningbouw, bouwbedrijven, hoveniers etc. De meeste schuttingen worden direct door onze ervaren schuttingbouwers geplaatst.


Twijfelt u tussen een betonnen of houten schutting? Het grootste voordeel van een betonnen schuttingen is dat u vrijwel geen last heeft van ongedierte en het zorgt voor de nodige geluidsreductie. Bovendien kunnen ze niet krom trekken. Het is een prima alternatief voor een gemetselde muur. Een schutting van hout heeft als voordeel dat het een natuurlijker uitstraling geeft. Daarbij speelt de prijs een rol, want hout is over het algemeen iets goedkoper dan beton. Veel mensen kiezen voor een grenen schutting. Dit goedkope zachte hout is makkelijk bewerkbaar. Grenenhout is afkomstig van de grove den, één van de meest voorkomende bomen in onze bossen. Het is duurzaam en vergt daardoor weinig onderhoud.


Laat u de schutting plaatsen door onze schuttingbouwers, dan krijgt u kwaliteit die u van een gespecialiseerd bedrijf mag verwachten. Kwalitatief hoogwaardige materialen gecombineerd met echt vakmanschap, dat is waar ons bedrijf voor staat. Door onze ruim 25 jaar ervaring als schuttingbouwer weten wij goed hoe we de praktische en natuurlijke kant van een tuin kunnen combineren. Neemt u maar eens contact met ons op voor meer informatie of vraag meteen online een offerte aan. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom. Wij laten u graag enkele voorbeelden zien. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag. Graag tot ziens.

Wilt u een nieuwe schutting laten plaatsen? Zoek niet verder!

Waarom voor ons kiezen?

icoon schutting plaatsen

Al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen

icoon luisteren

Wij luisteren naar uw wensen; bijna niets is onmogelijk

icoon schutting

Uitgebreid assortiment aan schuttingen

icoon voorbeeldschutting

Alle voorbeelden staan bij ons opgesteld in onze showroom in Someren

icoon prijs-kwaliteitverhouding

Beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland

icoon certificaten

In het bezit van CE-, KOMO- en FSC-certificaten

icoon tevreden klant

Pas als u 100% tevreden bent, zijn wij tevreden

Tevreden Klanten

Probeer Schuttingen van Schijndel eens uit en ontdek waarom wij zoveel tevreden klanten hebben!


“Een compliment is op zijn plaats . Donderdag ochtend 19-3-2015 stonden er twee mannen Bart en zijn maatje om 7.30 uur voor de deur . Naar eerst gezellig een bakje koffie gedronken te hebben zijn de mannen als een speer aan het werk gegaan . De schutting van 18 meter stond naar alle tevredenheid om 13.00 uur helemaal kant en klaar ( top ) . Ik kan echt andere mensen die een schutting zoeken , dit bedrijf aanbevelen en dat heeft een kennis van me ook al gedaan . Thanks.”

 

— Leo Donkervoort

Meer beoordelingen