Schuttingen van Schijndel
Schuttingen plaatsen meer dan
20 jaar ervaring!

Al onze schuttingen worden geplaatst door ervaren schuttingbouwers.

Bel ons

Nieuwe schutting gezocht? Onze voorbeelden laten u zien wat er mogelijk is

Wilt u een schutting laten plaatsen, maar u heeft geen idee wat voor schutting het meest geschikt is? Kijk dan eens naar onze voorbeelden op deze website of breng eens een bezoek aan onze showroom in Someren. U krijgt dan een goed beeld van de mogelijkheden, zodat u een juiste keuze kunt maken. Bij het kopen van een schutting gaat u natuurlijk niet over 1 nacht ijs, want het is een investering waar u jarenlang plezier van wilt hebben. Een goede keus zorgt voor veel tuingenot. Het is net dat beetje extra dat ervoor zorgt dat u kunt genieten van een comfortabele tuin met veel privacy. Schuttingen van bijvoorbeeld grenenhout of hardhout behoren zeker tot onze mogelijkheden.

Bel: 0493 382588Contactformulier

Laat u inspireren door onze voorbeelden


Schuttingen zijn in ons straatbeeld niet meer weg te denken. Met als reden dat mensen of dieren buiten gehouden moeten worden of juist binnen. Onze voorbeelden laten u verrassende mogelijkheden zien waarmee wij u hopen te inspireren. Zoals u ziet zijn er nogal wat variaties mogelijk. U kunt kiezen voor houten schuttingen met bijvoorbeeld betonpalen of een schutting met een tuinscherm. Hierdoor bent u niet helemaal afgesloten, want er zijn nog wat kijkgaatjes. Altijd makkelijk als u nog even een praatje wilt maken met uw buurman of buurvrouw. De creaties die wij maken zijn niet alleen sfeervol, maar ook nog eens veilig. Dit komt doordat wij uitsluitend gebruikmaken van hoogwaardige materialen zoals grenenhout en hardhout.


Als voorbeeld nemen wij een schutting van hardhout. De term hardhout komt van de Engelse term 'hardwood'. Hardhouten schuttingen zijn prima bestand tegen de diverse weersinvloeden. Door ze vast te zetten met betonpalen in de grond, zijn ze vrijwel tegen iedere windvlaag bestand. Daarnaast bieden ze een natuurlijke en sfeervolle uitstraling.


Een schutting van hardhout is wel degelijk een natuurlijke oplossing


De meeste mensen zien hun tuin als een verlengstuk van de woning. Tuinbeplanting, terras en het creëren van privacy zijn hierbij belangrijk onderdelen. Het kan zijn dat uw tuin een rustpunt is in een druk bestaan balancerend tussen kinderen, werk en stress. Of is het meer een voorbeeld van uw groene vingers? Misschien is het gewoon een tuin waar uw kinderen en/of dieren lekker moeten kunnen spelen? Dan is het belangrijk dat er een veilige omheining komt. Maar voor welke omheining kiest u?


Nog te vaak denken mensen dat een grenenhouten of een ander soort schutting een onnatuurlijke oplossing is. Wij bewijzen u graag het tegendeel en laten u graag een aantal voorbeelden zien. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen. Een schutting laten plaatsen kan wel degelijk een natuurlijke oplossing bieden.


Heeft u het gevoel dat u ten gevolge van de talloze mogelijkheden door de bomen het bos niet meer ziet? U kunt reële voorbeelden bekijken op de site, maar u kunt ook een bezoek brengen aan onze moderne showroom in Someren, nabij Eindhoven. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn op het gebied van grenenhouten of hardhouten schuttingen, maar ook een houtbeton schutting. Tenslotte, een schutting zonder poort is vaak niet compleet. U kunt voor beide opties bij ons terecht. Wilt u meteen een vrijblijvende offerte? Vult u dan online het aanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Hoe gerichter u uw wensen opgeeft, des te nauwkeuriger kunnen wij een prijsopgave geven. Dit betekent voor u geen verrassingen achteraf.

Projecten van Schuttingen van Schijndel

Hieronder ziet u een overzicht van een aantal van de projecten die Schuttingen van Schijndel uit Someren in de jaren heeft uitgevoerd.

Wilt u een nieuwe schutting laten plaatsen? Zoek niet verder!

Waarom voor ons kiezen?

icoon schutting plaatsen

Al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen

icoon luisteren

Wij luisteren naar uw wensen; bijna niets is onmogelijk

icoon schutting

Uitgebreid assortiment aan schuttingen

icoon voorbeeldschutting

Alle voorbeelden staan bij ons opgesteld in onze showroom in Someren

icoon prijs-kwaliteitverhouding

Beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland

icoon certificaten

In het bezit van CE-, KOMO- en FSC-certificaten

icoon tevreden klant

Pas als u 100% tevreden bent, zijn wij tevreden

Tevreden Klanten

Probeer Schuttingen van Schijndel eens uit en ontdek waarom wij zoveel tevreden klanten hebben!


“Een compliment is op zijn plaats . Donderdag ochtend 19-3-2015 stonden er twee mannen Bart en zijn maatje om 7.30 uur voor de deur . Naar eerst gezellig een bakje koffie gedronken te hebben zijn de mannen als een speer aan het werk gegaan . De schutting van 18 meter stond naar alle tevredenheid om 13.00 uur helemaal kant en klaar ( top ) . Ik kan echt andere mensen die een schutting zoeken , dit bedrijf aanbevelen en dat heeft een kennis van me ook al gedaan . Thanks.”

 

— Leo Donkervoort

Meer beoordelingen