Schuttingen van Schijndel
Schuttingen plaatsen meer dan
20 jaar ervaring!

Al onze schuttingen worden geplaatst door ervaren schuttingbouwers.

Bel ons

Een luxe hardhouten tuinafscheiding kunt u nu goedkoop kopen

Een hardhouten tuinafscheiding plaatsen is een sfeervolle oplossing als u geen last meer wilt hebben van nieuwsgierige blikken of van ongenode gasten. Wij leveren tuinafscheidingen in allerlei uitvoeringen, zodat u met de nodige privacy van uw tuin kunt genieten. Het hebben van meer privacy is voor veel mensen steeds belangrijker. Dit heeft te maken met het vaak jachtige bestaan dat wij leiden. De tuin is een rustpunt waar u kunt genieten van de schoonheid en vrijheid van de natuur. Het is bij uitstek de plek waar u voornamelijk in de zomer heerlijk alleen of met kennissen en familie kunt vertoeven.

Bel: 0493 382588Contactformulier

Een hardhouten tuinafscheiding is sfeervol


Om echt goed te kunnen ontspannen is het van belang dat een tuin er mooi en verzorgd uitziet. Daarbij mag een tuinafscheiding niet ontbreken. Wilt u de natuurlijke uitstraling behouden? Dan kiest u voor hardhout. Een hardhouten luxe tuinafscheiding is warm en sfeervol en ze zijn bovendien duurzaam wat garant staat voor jarenlang tuingenot.


Een hardhouten tuinafscheiding kopen is een stukje natuur in huis halen. Hout wordt al eeuwenlang gebruikt als bouwmateriaal voor gevels, poorten, enz. Sinds jaar en dag is het een belangrijk bestanddeel voor allerlei bouwmaterialen en is milieuvriendelijk. Het heeft een grote sterkte bij een relatief laag eigen gewicht en is veelzijdig als het op ontwerpvrijheid aankomt. Met andere woorden, kiest u voor een hardhouten tuinafscheiding, dan haalt u topkwaliteit in huis. U kunt deze door ons laten plaatsen tegen een scherpe prijs. Ons werkgebied is breed. Gemakshalve noemen wij een aantal plaatsen:

  • Tilburg
  • Almere
  • Groningen
  • Breda
  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Utrecht
  • Eindhoven
  • Nijmegen

U bepaalt zelf de uitstraling van de tuinafscheiding, want hoe deze eruit komt zien is natuurlijk een kwestie van smaak. Er zijn tal van mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor horizontale planken van hardhout. Dit geeft een ruimtelijk effect. Als u een kleine tuin heeft, is dit een optie. U kunt ook kiezen voor verticale planken met afwisselend een tuinscherm. Dit geeft een speels effect. Kijkt u maar eens naar onze voorbeelden. U ziet dan wat de mogelijkheden zijn. Heeft u zelf een ander ontwerp? U bent van harte welkom om uwe ontwerp te tonen, want wij maken graag voor u een goedkope hardhouten tuinafscheiding op maat.


Hardhouten tuinafscheidingen naar een hoger niveau tillen


Steeds meer mensen zien hun tuin als een verlengstuk van de woning. Daarom verdient het zorg en aandacht. Een tuinafscheiding van hardhout straalt luxe uit, want het is en blijft een exclusief tuinproduct. Het is de perfecte omheining waarbij u zich geborgen voelt. Als geen ander weten wij hoe belangrijk een tuin kan zijn. Wij zorgen dan ook graag voor een comfortabele omheining, want wij beschikken over veel creativiteit en expertise om tuinafscheidingen naar een hoger niveau te tillen.


Door onze jarenlange ervaring weten wij goed hoe we de praktische en natuurlijke kant van een omheining moeten combineren. Neemt u maar eens contact met ons op voor meer informatie of vraag direct online een offerte aan. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in het Brabantse Someren. Wij laten u graag enkele voorbeelden zien. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag. Graag tot dan.

Wilt u een nieuwe schutting laten plaatsen? Zoek niet verder!

Waarom voor ons kiezen?

icoon schutting plaatsen

Al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen

icoon luisteren

Wij luisteren naar uw wensen; bijna niets is onmogelijk

icoon schutting

Uitgebreid assortiment aan schuttingen

icoon voorbeeldschutting

Alle voorbeelden staan bij ons opgesteld in onze showroom in Someren

icoon prijs-kwaliteitverhouding

Beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland

icoon certificaten

In het bezit van CE-, KOMO- en FSC-certificaten

icoon tevreden klant

Pas als u 100% tevreden bent, zijn wij tevreden

Tevreden Klanten

Probeer Schuttingen van Schijndel eens uit en ontdek waarom wij zoveel tevreden klanten hebben!


“Een compliment is op zijn plaats . Donderdag ochtend 19-3-2015 stonden er twee mannen Bart en zijn maatje om 7.30 uur voor de deur . Naar eerst gezellig een bakje koffie gedronken te hebben zijn de mannen als een speer aan het werk gegaan . De schutting van 18 meter stond naar alle tevredenheid om 13.00 uur helemaal kant en klaar ( top ) . Ik kan echt andere mensen die een schutting zoeken , dit bedrijf aanbevelen en dat heeft een kennis van me ook al gedaan . Thanks.”

 

— Leo Donkervoort

Meer beoordelingen