Schuttingen van Schijndel
Schuttingen plaatsen meer dan
20 jaar ervaring!

Al onze schuttingen worden geplaatst door ervaren schuttingbouwers.

Bel ons

Schutting kopen in Eindhoven? Wij hebben vele modellen te koop

Een schutting kopen in Eindhoven is niet zo moeilijk, maar als u schuttingen van uitstekende kwaliteit wilt, dan bestelt u deze bij ons. In ons assortiment vindt u onder meer houten en betonnen schuttingen of een combinatie daarvan. U kunt de schutting door ons vakkundige team laten plaatsen, zodat u zeker weet dat u er nog jarenlang plezier van zult hebben. Interesse? Bekijkt u dan eens onze portfolio.

Bel: 0493 382588Contactformulier

Schutting laten plaatsen in Eindhoven


Een schutting laten plaatsen kan overal, dus zeker ook in Eindhoven. Schuttingen bieden u meer wooncomfort want u heeft minder last van de wind. Daarnaast heeft u geen hinder van nieuwsgierige blikken van voorbijgangers of buren en geeft het u een veilig gevoel. Wij hebben houten schuttingen te koop die een ideale erfafscheiding zijn, omdat u deze nagenoeg niet hoeft te onderhouden. Door voor de juiste houtsoort en kleur te kiezen kunt u een hele natuurlijke sfeer in de tuin creëren. Op deze manier creëert u een veilige oase, waar u echt tot rust kunt komen.


Wilt u niet hetzelfde als uw buren, kies dan voor een luxe houten schutting. Verder op onze website ziet u een aantal voorbeelden. Zoals u ziet, kunt u de planken van een schutting zowel verticaal als horizontaal laten plaatsen. Wilt u een combinatie maken met beton? Ook dit is mogelijk, want de ontwikkelingen hebben niet stilgestaan. Het is niet die grauwe grijze schutting meer die we kennen van vroeger, want schuttingen van beton zijn er nu in verschillende motieven en kleuren. Ze hebben een aantal voordelen, zoals duurzaamheid, weinig tot geen onderhoud en vaak is er geen fundering nodig.


Schuttingen in Eindhoven te koop tegen scherpe prijzen


Een ander groot voordeel van een hout-betonschutting is dat de delen die met de grond in aanraking komen, gemaakt zijn van beton. De kans op rotting is daardoor vrijwel nihil. Als de schutting eenmaal goed in de grond staat, zal deze dus nog een lange tijd blijven staan. Daarnaast is zo’n schutting geluidwerend, waardoor u minder last heeft van verkeersgeluiden. Sommige schuttingen kunt u nog eens extra laten isoleren. Vraagt u maar eens vrijblijvend een offerte aan en u zult versteld staan van onze scherpe prijzen.


Niet alleen in Eindhoven plaatsen wij schuttingen, want ons werkgebied is breed. Wij zijn actief in het gehele land, dus ook in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Tilburg, Almere, Groningen, Breda, Helmond en Nijmegen. Al onze schuttingen worden geplaatst door ervaren schuttingbouwers, zodat u altijd kunt rekenen op vakwerk. De meeste mensen laten een schutting plaatsen, omdat ze het te moeilijk vinden of er geen zin in hebben. Wij helpen u graag.


Een schutting kunt u laten plaatsen in uw eigen tuin of op de erfgrens. Twijfelt u over het bepalen van de erfgrens, dan kunt in het Kadaster een zogenoemde kadastrale kaart aanvragen waarop meestal de grens goed te zien. Om vervelende situaties te voorkomen is de toestemming van uw buren altijd meegenomen, maar bovenal gaat het erom dat u tevreden bent! Brengt u maar eens een bezoek aan onze showroom dicht bij Eindhoven. Veel van onze schuttingen kunt u daar met uw eigen ogen bewonderen. Wij heten u alvast van harte welkom. Graag tot ziens.

Wilt u een nieuwe schutting laten plaatsen? Zoek niet verder!

Waarom voor ons kiezen?

icoon schutting plaatsen

Al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen

icoon luisteren

Wij luisteren naar uw wensen; bijna niets is onmogelijk

icoon schutting

Uitgebreid assortiment aan schuttingen

icoon voorbeeldschutting

Alle voorbeelden staan bij ons opgesteld in onze showroom in Someren

icoon prijs-kwaliteitverhouding

Beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland

icoon certificaten

In het bezit van CE-, KOMO- en FSC-certificaten

icoon tevreden klant

Pas als u 100% tevreden bent, zijn wij tevreden

Tevreden Klanten

Probeer Schuttingen van Schijndel eens uit en ontdek waarom wij zoveel tevreden klanten hebben!


“Een compliment is op zijn plaats . Donderdag ochtend 19-3-2015 stonden er twee mannen Bart en zijn maatje om 7.30 uur voor de deur . Naar eerst gezellig een bakje koffie gedronken te hebben zijn de mannen als een speer aan het werk gegaan . De schutting van 18 meter stond naar alle tevredenheid om 13.00 uur helemaal kant en klaar ( top ) . Ik kan echt andere mensen die een schutting zoeken , dit bedrijf aanbevelen en dat heeft een kennis van me ook al gedaan . Thanks.”

 

— Leo Donkervoort

Meer beoordelingen