Schuttingen van Schijndel
Schuttingen plaatsen meer dan
20 jaar ervaring!

Al onze schuttingen worden geplaatst door ervaren schuttingbouwers.

Bel ons

Voor houten of betonnen schuttingbouw bent u bij ons aan het juiste adres

Als specialist in schuttingbouw kunnen wij vrijwel iedere soort schutting op maat leveren, zoals luxe schuttingen van hout, met beton, hardhouten schuttingen of schuttingpoorten. Er zijn veel mogelijkheden op dit gebied. Afhankelijk van uw persoonlijke smaak en stijl kunt u door ons een duurzame schutting laten plaatsen.

Bel: 0493 382588Contactformulier

Schuttingbouw volgens de wettelijk gestelde regels


Als FSC gecertificeerd bedrijf gebruiken wij hout dat met de grootste zorg voor het milieu geproduceerd is. Dit betekent dat er niet meer hout uit een bos wordt gehaald dan verantwoord is om de continuïteit van de bosgroei te waarborgen. Daarnaast hebben onze producten een CE-marking. Dit betekent dat wij schuttingbouw uitvoeren volgens de geldende regels binnen de Europese Unie. In tegenstelling tot FSC is het geen keurmerk, maar een wettelijk verplichte aanduiding. Daardoor krijgt u gegarandeerd een goed en veilig product.


Een schutting laten plaatsen heeft meerdere doeleinden. Het zorgt voor sfeer en privacy, maar ook kan het u meer beschutting geven tegen de wind en het zorgt voor een stuk veiligheid. Wilt u graag een moderne tuinafscheiding die volkomen natuurlijk is en perfect aansluit bij uw tuin? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor hout of een combinatie van hout met beton. Het is overigens ook nog eens een betaalbare erfafscheiding die uw tuin kan sieren. U kunt deze verfraaien met bijvoorbeeld luxe bloembakken of klimplanten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een wintergroene klimplant zoals een Hedera of een kamperfoelie. De bloemen van een kamperfoelie bloeien lang en ruiken heerlijk.


Specialist in schuttingbouw


Wij werken als specialist in schuttingbouw door geheel Nederland. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige schuttingen en poorten tegen een concurrerende prijs. Onze schuttingen zijn te koop als recht of toogmodel, maar ook schuin of een schermdecoratie is mogelijk. Gemakshalve noemen wij enkele steden waar u zo’n mooie, duurzame schutting door ons kunt laten plaatsen.

 • Almere
 • Groningen
 • Breda
 • Nijmegen
 • Amsterdam
 • Rotterdam
 • Den Haag
 • Utrecht
 • Eindhoven
 • Helmond
 • Tilburg

U wilt natuurlijk het beste resultaat en het is dan ook onze doelstelling om u een passende oplossing aan te bieden. Wij plaatsen schuttingen en/of poorten bij zowel particulieren als bedrijven. In onze showroom in Someren staan verschillende systemen en modellen opgesteld, het is daarom ook aan te raden om eens langs te komen.


Ons bedrijf bestaat al ruim 20 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming. Met een team aan vakmensen beheersen wij ieder facet van schuttingbouw. Iedere opdracht voeren wij met de grootst mogelijk zorg uit met oog voor het kleinste detail. Grote of kleine oppervlaktes toveren wij om tot een sfeervol geheel. U kunt genieten van een fijn uitzicht waar u nog jarenlang plezier van zult hebben. Neemt u maar eens contact met ons op of vraag direct een online offerte aan. Wij geven u de beste prijs voor topkwaliteit. Graag tot ziens.

Wilt u een nieuwe schutting laten plaatsen? Zoek niet verder!

Waarom voor ons kiezen?

icoon schutting plaatsen

Al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen

icoon luisteren

Wij luisteren naar uw wensen; bijna niets is onmogelijk

icoon schutting

Uitgebreid assortiment aan schuttingen

icoon voorbeeldschutting

Alle voorbeelden staan bij ons opgesteld in onze showroom in Someren

icoon prijs-kwaliteitverhouding

Beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland

icoon certificaten

In het bezit van CE-, KOMO- en FSC-certificaten

icoon tevreden klant

Pas als u 100% tevreden bent, zijn wij tevreden

Tevreden Klanten

Probeer Schuttingen van Schijndel eens uit en ontdek waarom wij zoveel tevreden klanten hebben!


“Een compliment is op zijn plaats . Donderdag ochtend 19-3-2015 stonden er twee mannen Bart en zijn maatje om 7.30 uur voor de deur . Naar eerst gezellig een bakje koffie gedronken te hebben zijn de mannen als een speer aan het werk gegaan . De schutting van 18 meter stond naar alle tevredenheid om 13.00 uur helemaal kant en klaar ( top ) . Ik kan echt andere mensen die een schutting zoeken , dit bedrijf aanbevelen en dat heeft een kennis van me ook al gedaan . Thanks.”

 

— Leo Donkervoort

Meer beoordelingen