Schuttingen van Schijndel
Schuttingen plaatsen meer dan
20 jaar ervaring!

Al onze schuttingen worden geplaatst door ervaren schuttingbouwers.

Bel ons

Zoekt u een schuttingpoort in de aanbieding? Lees dan snel verder

Ons bedrijf heeft een brede collectie schuttingpoorten. Hierdoor zijn wij mooi in staat om iedere maand weer een leuke aanbieding op onze site te plaatsen, zodat de aanschaf van een schuttingpoort ook voor iemand met een wat lager budget betaalbaar is. Wij leveren en plaatsen onder andere grenen schuttingpoorten met een verstelbaar frame en een inbouw cilinderslot met deurschild en klink. Dit slot is inbraakwerend. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen tegen een scherpe prijs. U kunt direct online een offerte aanvragen, zodat u precies weet wat de kosten zijn.

Bel: 0493 382588Contactformulier

Grenen schuttingpoorten zijn onderhoudsvriendelijk


Grenen schuttingpoorten zijn populair. Dit hout zorgt voor een natuurlijke uitstraling en is tevens erg onderhoudsvriendelijk. U hoeft niet ieder jaar te klussen, want het hout blijft jarenlang mooi. Het is duurzaam hout dat lang meegaat. Daarom krijgt u van ons altijd 10 jaar garantie. Hiermee geven wij u een stukje zekerheid. Vertoont uw schuttingpoort na plaatsing gebreken, dan zorgen wij dat het weer in orde komt. Kwaliteit, klantvriendelijkheid, lage prijzen en service staan bij ons hoog in het vaandel.


Ons bedrijf is FSC gecertificeerd. Het FSC staat voor een certificeringssysteem dat de continuïteit van onze bossen waarborgt. Dit systeem kijkt erop toe dat wanneer er hout gekapt wordt, dit met zo min mogelijk schade aan het (bos)milieu gebeurt. Kiest u voor bijvoorbeeld een grenen schuttingpoort in onze aanbieding? Dan kunt u kiezen voor grenenhout met een FSC-keurmerk waarmee u helpt om de natuur te sparen, want dit betekent dat u kiest voor hout dat met de grootste zorg voor het milieu geproduceerd is. Er wordt niet meer hout uit het bos gehaald dan gemist kan worden.


Schuttingpoort laten plaatsen


Een schuttingpoort kunt u bij ons kopen en door onze vakmensen laten plaatsen. Dit is niet plaatsgebonden, want wij werken door geheel Nederland zoals in Eindhoven, Rotterdam, Groningen, Breda en onze mooie hoofdstad Amsterdam en omgeving. Het grootste verschil tussen wonen in een stad of in een dorp is natuurlijk de grootte ervan. Veel mensen in de grote steden hebben een kleinere tuin. Privacy speelt dan een grote rol, want u wilt in alle rust buiten kunnen zitten of tuinieren. Kiezen voor een schutting is dan een logisch gevolg. Zonder last te hebben van nieuwsgierige blikken kunt u doen waar u zin in hebt. Een functionele poort mag dan niet ontbreken.


Een grenen schuttingpoort maakt van uw tuin een meer levendige omgeving, want het is een 100% natuurproduct. U kunt uiteraard ook kiezen voor schuttingpoorten van een ander soort hout, maar een poort van grenen is en blijft multifunctioneel, want het hout laat zich makkelijk bewerken. Hiermee kunnen wij u een schuttingpoort geheel op maat leveren. Kijkt u maar eens naar onze scherpe aanbiedingen of breng een bezoek aan onze showroom in Someren. Wij laten u graag een aantal voorbeelden zien. Komt u uit de buurt van Nijmegen, Almere, Den Haag of Utrecht? Gebruikt u dan onze handige routebeschrijving. Wij heten u alvast van harte welkom. Graag tot dan.

Wilt u een nieuwe schutting laten plaatsen? Zoek niet verder!

Waarom voor ons kiezen?

icoon schutting plaatsen

Al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen

icoon luisteren

Wij luisteren naar uw wensen; bijna niets is onmogelijk

icoon schutting

Uitgebreid assortiment aan schuttingen

icoon voorbeeldschutting

Alle voorbeelden staan bij ons opgesteld in onze showroom in Someren

icoon prijs-kwaliteitverhouding

Beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland

icoon certificaten

In het bezit van CE-, KOMO- en FSC-certificaten

icoon tevreden klant

Pas als u 100% tevreden bent, zijn wij tevreden

Tevreden Klanten

Probeer Schuttingen van Schijndel eens uit en ontdek waarom wij zoveel tevreden klanten hebben!


“Een compliment is op zijn plaats . Donderdag ochtend 19-3-2015 stonden er twee mannen Bart en zijn maatje om 7.30 uur voor de deur . Naar eerst gezellig een bakje koffie gedronken te hebben zijn de mannen als een speer aan het werk gegaan . De schutting van 18 meter stond naar alle tevredenheid om 13.00 uur helemaal kant en klaar ( top ) . Ik kan echt andere mensen die een schutting zoeken , dit bedrijf aanbevelen en dat heeft een kennis van me ook al gedaan . Thanks.”

 

— Leo Donkervoort

Meer beoordelingen