Schuttingen van Schijndel
Schuttingen plaatsen meer dan
20 jaar ervaring!

Al onze schuttingen worden geplaatst door ervaren schuttingbouwers.

Bel ons

Een hout beton schutting bieden wij te koop aan voor een scherpe prijs

Een hout beton schutting kopen tegen een scherpe prijs betekent zeer niet dat u hoeft in te leveren op de kwaliteit. Wij plaatsen schuttingen van uitsluitend hoogwaardige materialen. Daarnaast kunt u rekenen op een professionele en vakkundige plaatsing van een hout beton schutting. Dit betekent jarenlang tuingenot. Kijkt u maar eens naar onze aantrekkelijke aanbiedingen.

Bel: 0493 382588Contactformulier

Wij leveren en plaatsen hout beton schuttingen door geheel Nederland zoals in de grote steden Amsterdam, Rotterdam maar ook meer zuidelijk zoals in bijvoorbeeld Breda en Tilburg. De schermen die tussen de betonpalen worden geplaatst zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Het meest geleverd is een grenen scherm. Het zorgt voor een sfeervolle, natuurlijke uitstraling. Dit alles voor een hele scherpe prijs.


Hout beton schutting laten plaatsen


Wij gaan als volgt te werk; nadat we samen met u een planning hebben gemaakt, plaatsen wij uw hout beton schutting vakkundig en snel. Omdat de prijs van uw schutting inclusief de montage van tevoren bekend is, komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Als extra service geven wij maar liefst 10 jaar garantie op al onze schuttingen.


Hout beton schuttingen passen in iedere soort tuin, zowel strak, modern of klassiek. In een groene omgeving is dit de perfecte overgang tussen de woning en de omgeving, dus intiem en toch weids. Rondom het terras biedt zo’n schutting voldoende privacy en u krijgt zeker niet het gevoel dat u opgesloten zit. U kunt beplanting aanbrengen, zoals klimplanten of kiezen voor creatieve, fleurige bloembakken.


Een ander belangrijk voordeel is dat een houtbetonschutting weinig onderhoud vergt. Op die manier hoeft u niet enkel te werken in uw tuin, maar is er nog voldoende gelegenheid om er ook lekker van te kunnen genieten. Het biedt een ongedwongen uitstraling en een natuurlijk effect. De meeste mensen willen hun tuin zo natuurlijk mogelijk aanleggen, wan het is tenslotte een stukje privé natuur. Een goede combinatie van natuurlijke materialen is dan vereist. Wij helpen u hier graag bij en zorgen voor een mooie tuinbeleving.


Hout beton schutting kopen tegen een lage prijs


Een hout beton schutting kopen doet u bij ons voor een lage prijs. Alle schuttingen hebben wij op voorraad, zodat u niet lang hoeft te wachten. Een houten schutting gecombineerd met betonnen palen en platen staat garant voor een jarenlange, duurzame erfafscheiding. Een mooie erfafscheiding is wat menigeen wil hebben in de tuin. Dit gebeurt al jaren en zal ook nog jaren zo gaan. Mooie natuurlijke afscheidingen sieren tuinen. In ons assortiment vindt u verschillende soorten houtbetonschuttingen. Kijkt u maar eens rustig rond. U vindt op deze website namelijk tal van gerealiseerde projecten. Dit doen wij ook graag voor ú.


Wilt u meer informatie over hout beton schuttingen? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op of vraag direct online een offerte aan. U kunt uiteraard ook een bezoek aan onze showroom brengen in Someren. Vanuit Almere, Nijmegen, Eindhoven en Groningen zijn wij prima bereikbaar. Wij laten u graag een aantal voorbeelden zien onder het genot van een kop koffie. Vergeet u vooral niet te kijken naar onze aantrekkelijke aanbiedingen. Graag tot ziens.

Wilt u een nieuwe schutting laten plaatsen? Zoek niet verder!

Waarom voor ons kiezen?

icoon schutting plaatsen

Al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen

icoon luisteren

Wij luisteren naar uw wensen; bijna niets is onmogelijk

icoon schutting

Uitgebreid assortiment aan schuttingen

icoon voorbeeldschutting

Alle voorbeelden staan bij ons opgesteld in onze showroom in Someren

icoon prijs-kwaliteitverhouding

Beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland

icoon certificaten

In het bezit van CE-, KOMO- en FSC-certificaten

icoon tevreden klant

Pas als u 100% tevreden bent, zijn wij tevreden

Tevreden Klanten

Probeer Schuttingen van Schijndel eens uit en ontdek waarom wij zoveel tevreden klanten hebben!


“Een compliment is op zijn plaats . Donderdag ochtend 19-3-2015 stonden er twee mannen Bart en zijn maatje om 7.30 uur voor de deur . Naar eerst gezellig een bakje koffie gedronken te hebben zijn de mannen als een speer aan het werk gegaan . De schutting van 18 meter stond naar alle tevredenheid om 13.00 uur helemaal kant en klaar ( top ) . Ik kan echt andere mensen die een schutting zoeken , dit bedrijf aanbevelen en dat heeft een kennis van me ook al gedaan . Thanks.”

 

— Leo Donkervoort

Meer beoordelingen