Schuttingen van Schijndel
Schuttingen plaatsen meer dan
20 jaar ervaring!

Al onze schuttingen worden geplaatst door ervaren schuttingbouwers.

Bel ons

Zoekt u een schuttingspecialist? Dan zijn wij graag uw partner

Ons bedrijf is al ruim 20 jaar specialist in het leveren en plaatsen van schuttingen. Misschien overweegt u om uw tuin opnieuw in te richten? Dan is het beslist meer dan het kopen van, onder andere, uitsluitend tuinbeplanting. Een schutting verdient zeker zoveel aandacht. Hiermee creëert u niet alleen een prettige tuinbeleving, want het vermindert beslist de inkijk. Het is een ideale oplossing als u gesteld bent op privacy. U kunt ongehinderd in uw tuin zitten en tevens hebt u minder last van kou en wind en het geeft u ook een zekere vorm van veiligheid.

Bel: 0493 382588Contactformulier

Schuttingspecialist in grenen en hardhout


Als schuttingspecialist gebruiken wij voor alle door ons geplaatste schuttingen uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen, zoals hardhout en grenen. Het zorgt voor een natuurlijke uitstraling en tegelijkertijd biedt het uw comfort. Comfort op het gebied van wonen, want hierdoor heeft u geen last van nieuwsgierige blikken en u houdt ongenode gasten makkelijker buiten de deur. Er zijn schuttingen in alle maten, soorten en prijzen. Bovendien is het hout waar de schuttingen mee gemaakt worden, afkomstig van verantwoord gekapte bomen. Daarnaast maken wij in prijs het verschil. U krijgt topkwaliteit tegens de scherpste prijs.


Er zijn diverse redenen waarom mensen kiezen voor een schutting. We hebben net al een aantal redenen genoemd, zoals privacy en het creëren van een plek waar geen sprake is van wind. Het kan echter ook dienen als een afbakening van uw terrein in verband met huisdieren of om geluidsoverlast tegen te gaan. Voorbijrazend verkeer, luidruchtige buren of te harde muziek zijn erg vervelend wanneer u rustig in uw tuin wilt ontspannen. Een schutting laten plaatsen helpt om onaangename geluiden te verminderen.


Luxe schutting kopen


U kunt bij ons allerlei soorten schuttingen kopen. Als voorbeeld nemen wij een luxe schutting die kan bestaan uit een schutting met combi-betonpalen met bijvoorbeeld een rotsmotief. Ze kunnen geplaatst worden inclusief betonnen afdekkap, antracietkleurige betonpalen en een grenen geïmpregneerd tuinscherm. Hout-beton rotsmotief is de ideale combinatie voor een lange levensduur. Het tuinscherm zorgt voor een sfeervolle uitstraling, want het oog wil ook wat. Vanuit uw huis heeft u hierdoor een prettig uitzicht. Voor antracietkleurig beton is het normaal dat het na verloop van tijd lichter verkleurd. Dit komt doordat de kleurstoffen uit het beton na verloop van tijd minder zichtbaar zijn. Met een betoncoating kunt u betonpalen lange tijd antraciet houden.


Veel mensen noemen beton ook wel cement, maar dit is niet juist. Cement is een grijs poeder dat nodig is om beton te maken. Zonder cement geen beton. Door zand en grind toe te voegen, ontstaat de stevigheid van beton. Het is een sterk materiaal dat bestand is tegen alle weersomstandigheden, zoals vorst en kou. Ideaal dus om buiten te gebruiken.


Als schuttingspecialist werken wij door heel Nederland. Wij plaatsen schuttingen bij particulieren en bedrijven. Het is een sfeervolle afrastering die zowel privacy als veiligheid biedt. Al met al is het een prima investering waar u jarenlang plezier van zult hebben, mits deze goed wordt geplaatst. Ons team is u graag van dienst. Neemt u maar eens contact met ons op. Wij hebben reeds schuttingen geplaatst in, ondermeer, de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Utrecht
  • Eindhoven
  • Tilburg
  • Almere
  • Groningen
  • Breda
  • Nijmegen

Wilt u een nieuwe schutting laten plaatsen? Zoek niet verder!

Waarom voor ons kiezen?

icoon schutting plaatsen

Al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen

icoon luisteren

Wij luisteren naar uw wensen; bijna niets is onmogelijk

icoon schutting

Uitgebreid assortiment aan schuttingen

icoon voorbeeldschutting

Alle voorbeelden staan bij ons opgesteld in onze showroom in Someren

icoon prijs-kwaliteitverhouding

Beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland

icoon certificaten

In het bezit van CE-, KOMO- en FSC-certificaten

icoon tevreden klant

Pas als u 100% tevreden bent, zijn wij tevreden

Tevreden Klanten

Probeer Schuttingen van Schijndel eens uit en ontdek waarom wij zoveel tevreden klanten hebben!


“Een compliment is op zijn plaats . Donderdag ochtend 19-3-2015 stonden er twee mannen Bart en zijn maatje om 7.30 uur voor de deur . Naar eerst gezellig een bakje koffie gedronken te hebben zijn de mannen als een speer aan het werk gegaan . De schutting van 18 meter stond naar alle tevredenheid om 13.00 uur helemaal kant en klaar ( top ) . Ik kan echt andere mensen die een schutting zoeken , dit bedrijf aanbevelen en dat heeft een kennis van me ook al gedaan . Thanks.”

 

— Leo Donkervoort

Meer beoordelingen