Schuttingen van Schijndel
Schuttingen plaatsen meer dan
20 jaar ervaring!

Al onze schuttingen worden geplaatst door ervaren schuttingbouwers.

Bel ons

Een houten schutting door een specialist laten plaatsen betekent jarenlang kijkgenot

Een houten schutting laten plaatsen door een echte specialist in schuttingbouw biedt veel voordelen. U hoeft deze lastige klus namelijk niet zelf te doen, u krijgt het precies zoals u wilt en het is goedkoper dan u wellicht denkt. Wij leveren vakwerk tegen een schappelijke prijs. De prijzen zijn afhankelijk van de hoeveelheid planken en afmetingen, maar dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij de kosten laag houden. Onze medewerkers werken namelijk erg efficiënt. Dit betekent minder manuren waarbij u zeker niet hoeft in te leveren op kwaliteit. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen. Vraagt u maar eens vrijblijvend een offerte aan. Ons werkgebied is erg groot: van Amsterdam tot Breda en van Groningen tot Nijmegen.

Bel: 0493 382588Contactformulier

Een houten schutting laten plaatsen kan zowel in Utrecht als Tilburg


U kunt dus een houten schutting door ons laten plaatsen waar u maar wilt. Op deze website ziet u een aantal voorbeelden van houten schuttingen, maar uiteraard is er nog veel meer mogelijk. Heeft u een eigen ontwerp of wilt u eens brainstormen? Dan helpen wij u graag waarbij u kunt rekenen op een eerlijk en gedegen advies. Een eerlijk advies is goud waard, want het kopen van een houten schutting is een investering voor een lange periode en dan wilt u uitsluitend het beste. Wij leveren u de beste kwaliteit en daarbij geven wij u maar liefst 10 jaar garantie.


Veel mensen kiezen voor een grenenhouten schutting. Dit zachte hout is verreweg het goedkoopste en makkelijk bewerkbaar. Grenenhout is afkomstig van de grove den, één van de meest voorkomende bomen in Nederlandse bossen. Het is duurzaam en vergt weinig onderhoud. Houten schuttingen worden vooral gebruikt om wat meer privacy te creëren. Het is prettig om niet teveel inkijk te hebben rondom het huis of bedrijfsterrein.


Specialist in houten schuttingen voor particulieren en bedrijven


Als specialist in houten schuttingen kunnen zowel particulieren als bedrijven een schutting door ons laten plaatsen. Het is een sfeervolle afrastering die zowel privacy als veiligheid biedt. Het is een manier om overlast of nieuwsgierige blikken van ongenode gasten te beperken. Van oudsher is hout een warm en sfeervol materiaal. Het zorgt voor een natuurlijke, onopvallende uitstraling. Het kan zelfs een waardestijging betekenen, omdat het een meerwaarde geeft aan het karakter van een huis of kantoorpand. Al met al een prima investering waar u jarenlang plezier van kunt hebben, mits die schutting goed wordt geplaatst.


De houten schutting kan geplaatst worden op uw eigen grond, maar ook op de erfgrens. Niet in alle tuinen is de erfgrens duidelijk te zien of te vinden. Indien u twijfelt over de erfgrens kunt u bij het Kadaster een kadastrale kaart aanvragen waarop de ligging van de erfgrens te zien is. Zo kunnen er geen misverstanden (met uw buren) ontstaan. En een goed contact met uw buren is onbetaalbaar. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of een offerte? Neem dan contact met ons op. Of kom eens langs in onze showroom om onze goedkope houten schuttingen te bekijken. Vanuit Almere, Eindhoven, Helmond, Den Haag en Rotterdam is Someren goed bereikbaar. Wij zorgen ervoor dat de koffie klaar staat. Graag tot dan.

Wilt u een nieuwe schutting laten plaatsen? Zoek niet verder!

Waarom voor ons kiezen?

icoon schutting plaatsen

Al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen

icoon luisteren

Wij luisteren naar uw wensen; bijna niets is onmogelijk

icoon schutting

Uitgebreid assortiment aan schuttingen

icoon voorbeeldschutting

Alle voorbeelden staan bij ons opgesteld in onze showroom in Someren

icoon prijs-kwaliteitverhouding

Beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland

icoon certificaten

In het bezit van CE-, KOMO- en FSC-certificaten

icoon tevreden klant

Pas als u 100% tevreden bent, zijn wij tevreden

Tevreden Klanten

Probeer Schuttingen van Schijndel eens uit en ontdek waarom wij zoveel tevreden klanten hebben!


“Een compliment is op zijn plaats . Donderdag ochtend 19-3-2015 stonden er twee mannen Bart en zijn maatje om 7.30 uur voor de deur . Naar eerst gezellig een bakje koffie gedronken te hebben zijn de mannen als een speer aan het werk gegaan . De schutting van 18 meter stond naar alle tevredenheid om 13.00 uur helemaal kant en klaar ( top ) . Ik kan echt andere mensen die een schutting zoeken , dit bedrijf aanbevelen en dat heeft een kennis van me ook al gedaan . Thanks.”

 

— Leo Donkervoort

Meer beoordelingen