Schuttingen van Schijndel
Schuttingen plaatsen meer dan
20 jaar ervaring!

Al onze schuttingen worden geplaatst door ervaren schuttingbouwers.

Bel ons

Luxe hardhouten of grenen poorten verfraaien uw tuin

Luxe poorten zijn populairder dan ooit, want wie wil nu niet zo’n mooie tuinpoort als entree? Er wordt tegenwoordig steeds meer aandacht besteed aan de tuin. Niet alleen aan de tuinbeplanting en het terras, maar ook aan de erfafscheiding. Schuttingen, poorten en andersoortige afrasteringen staan volop in de belangstelling. U bent bij ons aan het juiste adres voor een luxe hardhouten of grenen poort.

Bel: 0493 382588Contactformulier

Luxe poort die past bij de rest van uw omheining


U wilt natuurlijk niet dat iedereen vrij toegang heeft tot uw tuin. Het laten plaatsen van een poort is dan uiteraard een goede oplossing. Met degelijk hang- en sluitwerk zorgt dit voor een veilige toegang. Zoekt u bijvoorbeeld naar een houten luxe poort die precies aansluit bij uw tuin of de rest van de omheining? Dan helpen wij u hier graag bij. Wij zetten ons in om altijd exclusieve poorten af te leveren. Al of niet verlijmd of behandeld, onzeluxe poorten bezorgen u een gevoel van veiligheid en zeker ook een stuk geborgenheid door de natuurlijke uitstraling en schoonheid van hout.


Er is veel te kiezen op het gebied van poorten. Een poort van bijvoorbeeld hardhout is buitengewoon stevig en duurzaam. Hardhout bevat van nature veel olie, waardoor u niet bang hoeft te zijn voor houtrot. Houtrot komt voor als hout langdurig wordt belast met vocht. Het vochtige weer in ons land is slecht voor sommige soorten hout, maar hardhout blijft erg lang mooi en heeft een lange levensduur. Het kan enigszins vergrijzen, maar dit is goed op te lossen door het hout te verven of met olie te behandelen.


Houten poorten zijn populair


Steeds meer mensen zien hun tuin als een verlengstuk van de woning. Tegenwoordig zien we vrij veel metalen poorten, maar houten poorten blijven toch wel populair. Dit komt door de natuurlijke uitstraling en met het juiste onderhoud heeft u er jarenlang plezier van. Dankzij onze ervaring weten wij hoe we de praktische en natuurlijke kant van een omheining perfect kunnen combineren. De poort en de rest van de omheining moeten onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Daarom denken wij graag actief met u mee.


Hout is een 100% natuurproduct. Kiezen voor een houten poort is meestal een bewuste keuze. Kleuren kunnen eenvoudig en relatief goedkoop worden aangepast gedurende de gehele levensduur. Een potje verf doet wonderen. Bij het gebruik van goede verf kan één keer schilderen in de paar jaar ruimschoots voldoende zijn. Hout is naast een natuurproduct tevens een veelzijdig product. Er is bijna alles mee mogelijk. Eventuele beschadigingen kunnen makkelijk worden bijgewerkt en zeker niet onbelangrijk; hout is milieuvriendelijk. Door te kiezen voor een houten poort helpt u het milieu in plaats van het te vervuilen.


Houten poorten maken van een tuin een levendige omgeving. U kunt deze door onze vakmensen laten plaatsen door heel Nederland. Gemakshalve noemen wij enkele steden zoals:

 • Eindhoven
 • Helmond
 • Tilburg
 • Amsterdam
 • Rotterdam
 • Den Haag
 • Utrecht
 • Almere
 • Groningen
 • Breda
 • Nijmegen

Uiteraard is dit maar een beknopt overzicht van ons werkgebied. Heeft u interesse of wilt u meer informatie over bijvoorbeeld tuinpoorten? Neemt u dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij staan u graag te woord of bezoek onze showroom in showroom. Wij laten u graag de mogelijkheden zien en hebben regelmatig houten poorten in de aanbieding.

Wilt u een nieuwe schutting laten plaatsen? Zoek niet verder!

Waarom voor ons kiezen?

icoon schutting plaatsen

Al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen

icoon luisteren

Wij luisteren naar uw wensen; bijna niets is onmogelijk

icoon schutting

Uitgebreid assortiment aan schuttingen

icoon voorbeeldschutting

Alle voorbeelden staan bij ons opgesteld in onze showroom in Someren

icoon prijs-kwaliteitverhouding

Beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland

icoon certificaten

In het bezit van CE-, KOMO- en FSC-certificaten

icoon tevreden klant

Pas als u 100% tevreden bent, zijn wij tevreden

Tevreden Klanten

Probeer Schuttingen van Schijndel eens uit en ontdek waarom wij zoveel tevreden klanten hebben!


“Een compliment is op zijn plaats . Donderdag ochtend 19-3-2015 stonden er twee mannen Bart en zijn maatje om 7.30 uur voor de deur . Naar eerst gezellig een bakje koffie gedronken te hebben zijn de mannen als een speer aan het werk gegaan . De schutting van 18 meter stond naar alle tevredenheid om 13.00 uur helemaal kant en klaar ( top ) . Ik kan echt andere mensen die een schutting zoeken , dit bedrijf aanbevelen en dat heeft een kennis van me ook al gedaan . Thanks.”

 

— Leo Donkervoort

Meer beoordelingen