Schuttingen van Schijndel
Schuttingen plaatsen meer dan
20 jaar ervaring!

Al onze schuttingen worden geplaatst door ervaren schuttingbouwers.

Bel ons

U kunt bij ons een goedkope tuinpoort van grenen kopen

Een goedkope grenen tuinpoort is een mooie toevoeging voor uw tuin. In het algemeen beschermen tuinpoorten u tegen nieuwsgierige blikken, maar het is tevens een effectief middel tegen ongenode gasten zodat deze niet makkelijk uw terrein kunnen betreden. Met onze ruime ervaring maken wij al ruim 25 jaar robuuste, degelijke, stevige poorten die geschikt zijn voor een lange levensduur. Kenmerkend aan onze creaties zijn onze grote zorg voor detail, afwerking en service. U krijgt topkwaliteit voor de laagste prijs.

Bel: 0493 382588Contactformulier

Tuinpoort van grenen laten plaatsen


Een grenen tuinpoort kunt u laten plaatsen in bijvoorbeeld uw hekwerk, schutting of tuinscherm. Natuurlijk kunt u ook een poort gewoon los plaatsen op bijvoorbeeld uw oprit. Tuinpoorten worden vaak afgesloten met standaard hang- en sluitwerk. Door de neutrale kleur van grenen past dit hout eigenlijk in ieder soort tuin, van een moderne tuin tot een klassiek tuin of van een wilde tuin tot een minimalistische tuin. Het is een lichte naaldhoutsoort met mooie houttekeningen, dat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Door de warme tekening van grenen is dit hout populair in de tuinsector.


Bij tuinen spreken we van een moderne tuin als er strakke geometrische vormen en lijnen worden gebruikt. Ze zijn trendy en met een combinatie van natuurlijke materialen krijgt u een warme sfeer. Wat voor soort tuin u ook heeft, een tuinpoort mag natuurlijk niet ontbreken. Grenen tuinpoorten zijn onderhoudsvriendelijk, zodat u niet ieder jaar opnieuw voor een zware klus staat. Tuinonderhoud blijft vaak om praktische redenen liggen. U heeft een hectische baan of een druk sociaal leven. En als u net wilt beginnen is het of te warm of het begint te regenen. Een goede tuinomheining die weinig onderhoud vergt, is dan wel net zo prettig. U kunt zich dan met andere (leuke) zaken bezighouden.


Goedkope tuinpoorten inclusief hang- en sluitwerk


U kunt een tuinpoort van grenen laten plaatsen inclusief stevig hang- en sluitwerk. Daardoor is de toegang moeilijk te forceren. Er zijn diverse mogelijkheden op dit gebied. Op ieder gebied leveren wij maatwerk tegen zeer concurrerende prijzen. Dit betekent dat wij oog hebben voor ieder detail, zodat uw tuinafscheiding een compleet geheel wordt. Wij adviseren u dan ook graag welk slot voor u het meest geschikt is. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Daardoor kunnen wij garant staan voor 100% klanttevredenheid. Wij gaan voor niets minder.


U kunt door ons tuinpoorten laten plaatsen in heel Nederland. Natuurlijk kunt u naar een tuincentrum gaan bij u om de hoek, maar nergens is het zo goedkoop als bij ons. Vraagt u maar eens vrijblijvend een offerte aan. Woont u in de omgeving van Someren? Dan nodigen wij u graag uit om eens een bezoek te brengen aan onze uitgebreide showroom. Hier hebben wij een aantal voorbeelden voor u opgesteld. Wij ontvangen niet alleen klanten uit de regio, maar uit het gehele land weet men ons te vinden, onder andere uit:

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Utrecht
  • Eindhoven
  • Tilburg
  • Almere
  • Groningen
  • Breda
  • Nijmegen

Omdat wij in het bezit zijn CE, KOMO en FSC certificaten kunt u altijd rekenen op de beste en meest duurzame materialen. En daarbij maken wij graag voor u een poort voor uw droomtuin. De koffie staat voor u klaar. Graag tot ziens.

Wilt u een nieuwe schutting laten plaatsen? Zoek niet verder!

Waarom voor ons kiezen?

icoon schutting plaatsen

Al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen

icoon luisteren

Wij luisteren naar uw wensen; bijna niets is onmogelijk

icoon schutting

Uitgebreid assortiment aan schuttingen

icoon voorbeeldschutting

Alle voorbeelden staan bij ons opgesteld in onze showroom in Someren

icoon prijs-kwaliteitverhouding

Beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland

icoon certificaten

In het bezit van CE-, KOMO- en FSC-certificaten

icoon tevreden klant

Pas als u 100% tevreden bent, zijn wij tevreden

Tevreden Klanten

Probeer Schuttingen van Schijndel eens uit en ontdek waarom wij zoveel tevreden klanten hebben!


“Een compliment is op zijn plaats . Donderdag ochtend 19-3-2015 stonden er twee mannen Bart en zijn maatje om 7.30 uur voor de deur . Naar eerst gezellig een bakje koffie gedronken te hebben zijn de mannen als een speer aan het werk gegaan . De schutting van 18 meter stond naar alle tevredenheid om 13.00 uur helemaal kant en klaar ( top ) . Ik kan echt andere mensen die een schutting zoeken , dit bedrijf aanbevelen en dat heeft een kennis van me ook al gedaan . Thanks.”

 

— Leo Donkervoort

Meer beoordelingen