Schuttingen van hout en beton uit Someren

Schuttingen van Schijndel heeft zich sinds 1998 gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen. Wij plaatsen schuttingen voor zowel particulieren als bedrijven door heel Nederland. Schuttingen van Schijndel luistert naar uw wensen, bijna niets is onmogelijk. Voor iedere tuin plaatsen wij een perfecte schutting die aansluit op uw wensen.

 

Door het gebruik van hoogwaardige materialen heeft u jarenlang plezier van uw nieuwe schutting. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan schuttingen en alle voorbeelden staan bij ons opgesteld. U bent van harte welkom bij Schuttingen van Schijndel onder het genot van een kopje koffie het assortiment te bekijken. Of het nu gaat om vijf meter schutting voor de kleinere tuinen of 200 meter voor een nieuwbouwproject, alle klanten zijn bij ons gelijk.

Gecertificeerd schuttingbedrijf, neem nu contact op

Schuttingen van Schijndel uit Someren is in het bezit van CE-, KOMO- en FSC-certificaten. Wij geven 10 jaar garantie op onze schuttingen. Zo bent u dus zeker van een hoogwaardig product waar u jarenlang van kunt genieten. Benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt makkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen. Heeft u een situatietekening? Deze kunt u rechtstreeks mailen naar info@schuttingen-vanschijndel.nl.

 

Voor informatie kunt u telefonische contact met ons op nemen door te bellen naar 0493-382588, wij helpen en adviseren u graag.

0493-382588

 info@schuttingen-vanschijndel.nl 

Half Elfje 9,

    5711 ES Someren