Schuttingen van Schijndel
Schuttingen plaatsen meer dan
20 jaar ervaring!

Al onze schuttingen worden geplaatst door ervaren schuttingbouwers.

Bel ons

Schutting in omgeving Helmond laten plaatsen? Wij werken graag vanaf onze thuisbasis

Een schutting kopen in onze mooie showroom in Someren is kiezen voor vakmanschap en kwaliteit. U kunt deze laten plaatsen waar u maar wilt, op uw eigen grond of op de erfgrens. Ons team zorgt voor een vakkundige plaatsing waardoor u nog jarenlang plezier zult hebben van uw schutting. Wij hebben schuttingen te koop van diverse materialen zoals beton en hout of een combinatie hiervan. Wilt u namelijk een luxe schutting, kies dan voor een houtbeton schutting. Het geeft uw tuin een warme, natuurlijke uitstraling. Kijkt u maar eens naar de voorbeelden op deze website. Zo krijgt u een beter beeld van wat wij u kunnen bieden.

Bel: 0493 382588Contactformulier

Schuttingen kopen in Helmond


In onze showroom in Someren hebben we verschillende soorten schuttingen opgesteld. U kunt kiezen uit onder meer hardhouten schuttingen en grenen schuttingen maar ook betonschuttingen met motief behoren tot de mogelijkheden. Wij kunnen een schutting geheel op maat bij u plaatsen. Daarvoor hoeft u niet in Helmond te wonen, want wij werken door geheel Nederland. Wij zijn actief in het gehele land, dus ook in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Tilburg, Eindhoven, Almere, Groningen, Breda en Nijmegen. Onze concurrerende prijzen zullen u positief verrassen, want een schutting kopen doet u niet zomaar. Het is een duurzame investering.


Ons bedrijf in Someren bestaat ruim 25 jaar. Met een team aan ervaren schuttingbouwers kunt u iedere schutting vakkundig door ons laten plaatsen. De meeste schuttingen die wij te koop aanbieden zijn al enigszins voorbewerkt, maar de afwerking kan geheel naar wens plaatsvinden. Populair zijn onze betonschuttingen met motief, want hiermee geeft u uw tuin en erfafscheiding een heel mooi aanzicht. Het is niet altijd even leuk om hetzelfde te hebben als de buren. Met een betonschutting heeft u een mooie tuinafscheiding. Dit kunnen wij u garanderen.


Schutting laten plaatsen in Helmond


Een schutting biedt meer sfeer aan uw tuin dan bijvoorbeeld een gemetselde muur. U kunt deze verfraaien met klimplanten of leuke bloembakken. De schuttingen die wij te koop aanbieden zijn sterk en van een uitstekende kwaliteit. In ons land kan het nog wel eens flink waaien. Als een schutting van slecht materiaal is gemaakt of niet stevig is geplaatst, kan dit vervelende gevolgen hebben. Wilt u een veilige tuinafscheiding? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.


Een schutting geeft u de mogelijkheid om echt van het buitenleven te genieten. Hoewel buren heel gezellig kunnen zijn, heeft u natuurlijk ook behoefte aan privacy. Behalve privacy zijn de meeste schuttingen ook nog eens geluidwerend. In alle rust kunt u vertoeven in uw eigen veilige omgeving.


De meeste mensen kiezen ervoor om een schutting te laten plaatsen. Net zo makkelijk en bovendien kunt u rekenen op vakwerk. Denkt u erover om een nieuwe schutting te kopen? Dan is het zeker de moeite waard om eens een bezoek te brengen aan onze showroom in Someren. Wij zijn in het bezit van CE, KOMO en FSC certificaten, een bewijs dat u met één van de betere schuttingbedrijven te maken hebt. Daarbij geven wij u ook nog eens 10 jaar garantie op onze schuttingen. Heeft u een eigen ontwerp of situatietekening? Neem deze dan mee. Samen met u kijken wij graag naar de mogelijkheden.

Wilt u een nieuwe schutting laten plaatsen? Zoek niet verder!

Waarom voor ons kiezen?

icoon schutting plaatsen

Al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen

icoon luisteren

Wij luisteren naar uw wensen; bijna niets is onmogelijk

icoon schutting

Uitgebreid assortiment aan schuttingen

icoon voorbeeldschutting

Alle voorbeelden staan bij ons opgesteld in onze showroom in Someren

icoon prijs-kwaliteitverhouding

Beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland

icoon certificaten

In het bezit van CE-, KOMO- en FSC-certificaten

icoon tevreden klant

Pas als u 100% tevreden bent, zijn wij tevreden

Tevreden Klanten

Probeer Schuttingen van Schijndel eens uit en ontdek waarom wij zoveel tevreden klanten hebben!


“Een compliment is op zijn plaats . Donderdag ochtend 19-3-2015 stonden er twee mannen Bart en zijn maatje om 7.30 uur voor de deur . Naar eerst gezellig een bakje koffie gedronken te hebben zijn de mannen als een speer aan het werk gegaan . De schutting van 18 meter stond naar alle tevredenheid om 13.00 uur helemaal kant en klaar ( top ) . Ik kan echt andere mensen die een schutting zoeken , dit bedrijf aanbevelen en dat heeft een kennis van me ook al gedaan . Thanks.”

 

— Leo Donkervoort

Meer beoordelingen