Schuttingen van Schijndel
Schuttingen plaatsen meer dan
20 jaar ervaring!

Al onze schuttingen worden geplaatst door ervaren schuttingbouwers.

Bel ons

Een betonschutting kopen staat garant voor duurzaamheid

Door een betonschutting te kopen haalt u gegarandeerd kwaliteit in huis. Het is een tuinproduct dat continu blootgesteld wordt aan de diverse wisselende weersomstandigheden. Dit verdient uw aandacht, want de aanschaf van een schutting is natuurlijk voor de lange termijn. Wij bieden maar liefst 10 jaar garantie. U krijgt een perfecte, luxe tuinafscheiding tegen een scherpe prijs die tevens zorgt voor een fijne sfeer. Kijkt u maar eens naar de voorbeelden op deze website.

Bel: 0493 382588Contactformulier

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een betonschutting met rotsmotief. De robuuste, sfeervolle uitstraling zorgt ervoor dat u zich prettig voelt, want meestal wordt er van binnenuit naar de tuin gekeken. Een lelijke schutting is al snel een doorn in het oog. Leest u maar eens verder, want wij plaatsen luxe betonschuttingen voor zowel particulieren als bedrijven door geheel Nederland. Gemakshalve noemen wij enkele plaatsen, maar ook daarbuiten zijn er volop mogelijkheden.

 • Amsterdam
 • Rotterdam
 • Den Haag
 • Utrecht
 • Eindhoven
 • Helmond
 • Tilburg
 • Almere
 • Groningen
 • Breda
 • Nijmegen

Een luxe betonschutting schermt volledig af


De meeste mensen kiezen voor betonschuttingen uit privacy overwegingen. Zo vermijdt u nieuwsgierige blikken van de buren of voorbijgangers. Een betonschutting kopen is dan een goed idee, want het schermt volledig af. U kunt zich vrij bewegen in uw eigen tuin of heerlijk luieren in de zon. U heeft geen overlast door inkijk in de tuin en door de volledige afscherming voelt u zich ook veiliger.


Mensen brengen steeds meer tijd door in hun tuin. Het zorgt voor een stuk ontspanning en gezellig samenzijn met het gezin, familie of vrienden. In ons drukke leven roept ons lichaam op een gegeven om rust. De tuin is dan een fijne plek, maar niet als u inkijk heeft. Betonschuttingen geven u de privacy die u nodig heeft om helemaal te kunnen ontspannen.


Goedkope betonschutting kopen met tuinscherm


Wilt u een natuurlijk effect, dan kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een betonschutting te kopen met tuinscherm. Het biedt de nodige afwisseling en u kunt er klimplanten tegenaan laten groeien. De schuttingen kunnen in verschillende hoogtes geplaatst worden. Op die manier zorgt het voor de nodige afwisseling. Naast professionaliteit, vraagt ons vak ook om de nodige creativiteit. Kennis en kunde hebben wij voldoende in huis.


Ons bedrijf is al jaren een echte specialist in schuttingbouw en is in het bezit van de nodige certificaten zoals de CE, FSC en KOMO. KOMO staat voor onafhankelijk getoetste kwaliteit. Onze producten voldoen aan alle relevante wet- en regelgeving, zodat u zeker weet dat u veilige schuttingen van hoogwaardige materialen in huis haalt. Beton is een veelgebruikt bouwmateriaal. Het bestaat hoofdzakelijk uit water, cement, zand, grind en/of steenslag. Als het beton eenmaal is uitgehard, lost het niet meer op in water. Daarmee is het een uitstekend materiaal voor tuinproducten. Het blijft mooi!


Mensen die weinig onderhoud aan een schutting wensen, kiezen voor een luxe betonschutting. De palen van dit ijzersterke materiaal rotten niet. Dat staat zo vast als een huis. Wilt u meer informatie over betonschuttingen of een offerte ontvangen? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op of breng eens een bezoek aan onze showroom in Someren. Wij laten u graag een aantal voorbeelden zien onder het genot van een kop koffie. Graag tot ziens.

Wilt u een nieuwe schutting laten plaatsen? Zoek niet verder!

Waarom voor ons kiezen?

icoon schutting plaatsen

Al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen

icoon luisteren

Wij luisteren naar uw wensen; bijna niets is onmogelijk

icoon schutting

Uitgebreid assortiment aan schuttingen

icoon voorbeeldschutting

Alle voorbeelden staan bij ons opgesteld in onze showroom in Someren

icoon prijs-kwaliteitverhouding

Beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland

icoon certificaten

In het bezit van CE-, KOMO- en FSC-certificaten

icoon tevreden klant

Pas als u 100% tevreden bent, zijn wij tevreden

Tevreden Klanten

Probeer Schuttingen van Schijndel eens uit en ontdek waarom wij zoveel tevreden klanten hebben!


“Een compliment is op zijn plaats . Donderdag ochtend 19-3-2015 stonden er twee mannen Bart en zijn maatje om 7.30 uur voor de deur . Naar eerst gezellig een bakje koffie gedronken te hebben zijn de mannen als een speer aan het werk gegaan . De schutting van 18 meter stond naar alle tevredenheid om 13.00 uur helemaal kant en klaar ( top ) . Ik kan echt andere mensen die een schutting zoeken , dit bedrijf aanbevelen en dat heeft een kennis van me ook al gedaan . Thanks.”

 

— Leo Donkervoort

Meer beoordelingen