Schuttingen van Schijndel
Schuttingen plaatsen meer dan
20 jaar ervaring!

Al onze schuttingen worden geplaatst door ervaren schuttingbouwers.

Bel ons

Een schutting van grenenhout geeft uw tuin een natuurlijke uitstraling

Een schutting van grenenhout is een meerwaarde voor iedere tuin. Dit natuurlijke materiaal zorgt voor een verzorgde uitstraling en biedt u privacy en een stukje veiligheid. De dichtheid van de planken zorgt ervoor dat u geen hinder heeft van inkijk. Vooral in de zomer is dit prettig. De dagen zijn langer en als de zon schijnt is het extra fijn om in de tuin te zitten waar u kunt genieten van uw welverdiende rust. Vraagt u maar eens vrijblijvend een offerte aan. Wij overtuigen u graag met onze scherpe prijzen en topkwaliteit. Ons werkgebied is breed. Hieronder geven wij u een overzicht van een aantal steden waar wij reeds mooie grenen schuttingen hebben geplaatst.

 • Eindhoven
 • Helmond
 • Tilburg
 • Almere
 • Groningen
 • Breda
 • Nijmegen
 • Amsterdam
 • Rotterdam
 • Den Haag
 • Utrecht
Bel: 0493 382588Contactformulier

Het laten plaatsen van een schutting van grenenhout kan op verschillende manieren


Schuttingen van grenenhout zorgen voor een natuurlijke tuinafscheiding. Het is sfeervol en heeft een vriendelijke uitstraling. Het laten plaatsen van een schutting hoeft dus niet onvriendelijk te zijn voor uw omgeving, want u kunt uw tuin op verschillende manieren afschermen. Bijvoorbeeld door een schutting van grenenhout. Zo'n schutting is rondom te plaatsen of op een aantal strategische plekken, waardoor alle inkijk weggenomen wordt.


Wilt u uw tuin opnieuw inrichten? Dan kunt het beste beginnen met het kiezen van de juiste tuinafscheiding, bijvoorbeeld een grenen schutting. Als u ervoor gezorgd heeft dat u geen last meer hebt van inkijk en uw afscheiding en tuinbeplanting verder naar wens is, dan wordt het natuurlijk tijd om een mooi terras in te richten. Een terras is meestal niet zo groot. Daarom is het belangrijk om de ruimte optimaal te benutten. U kunt bijvoorbeeld klimplanten laten groeien langs uw nieuwe schutting. Dit geeft sfeer en u kunt de ruimte optisch een beetje vergroten. Of plaats een spiegel in de tuin, het liefst tussen wat groen of creëer een doorkijkje zodat het lijkt alsof de tuin erachter verder doorloopt.


De tuinmeubelen op uw terras maken het plaatje af. Zorg er alleen voor dat de meubelen goed bij elkaar en bij het terras passen en dat deze weerbestendig zijn. Een schutting van grenenhout is weerbestendig, want u kunt deze bijvoorbeeld aflakken met een goede kwaliteit buitenbeits. Zo krijgt u een mooie, sfeervolle tuin waar u nog jarenlang plezier van zult hebben.


Tien jaar garantie op alle schuttingen


Ons bedrijf heeft ruim 20 jaar ervaring in dit vak. Op alle schuttingen van grenenhout zit een garantie van maar liefst tien jaar. Hiermee waarborgen wij onze kwaliteit. U kunt door ons schuttingen laten plaatsen in heel Nederland. Woont u toevallig in de buurt van Eindhoven of Tilburg? Dan nodigen wij u graag uit om eens een bezoek te brengen aan onze uitgebreide showroom. Hier hebben wij een aantal voorbeelden voor u opgesteld. Omdat wij in het bezit zijn van CE, KOMO en FSC certificaten kunt u altijd rekenen op het beste product. Wij zorgen dat de koffie voor u klaar staat. Graag tot ziens.

Wilt u een nieuwe schutting laten plaatsen? Zoek niet verder!

Waarom voor ons kiezen?

icoon schutting plaatsen

Al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen

icoon luisteren

Wij luisteren naar uw wensen; bijna niets is onmogelijk

icoon schutting

Uitgebreid assortiment aan schuttingen

icoon voorbeeldschutting

Alle voorbeelden staan bij ons opgesteld in onze showroom in Someren

icoon prijs-kwaliteitverhouding

Beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland

icoon certificaten

In het bezit van CE-, KOMO- en FSC-certificaten

icoon tevreden klant

Pas als u 100% tevreden bent, zijn wij tevreden

Tevreden Klanten

Probeer Schuttingen van Schijndel eens uit en ontdek waarom wij zoveel tevreden klanten hebben!


“Een compliment is op zijn plaats . Donderdag ochtend 19-3-2015 stonden er twee mannen Bart en zijn maatje om 7.30 uur voor de deur . Naar eerst gezellig een bakje koffie gedronken te hebben zijn de mannen als een speer aan het werk gegaan . De schutting van 18 meter stond naar alle tevredenheid om 13.00 uur helemaal kant en klaar ( top ) . Ik kan echt andere mensen die een schutting zoeken , dit bedrijf aanbevelen en dat heeft een kennis van me ook al gedaan . Thanks.”

 

— Leo Donkervoort

Meer beoordelingen